Pozdrav ekipa, imam upit. Vlasnik sam grafičke kartice dolje iz potpisa i jučer mi je prilikom pokretanja neke aplikacije izbacila sivi ekran. Nakon restarta windowsi su se podignuli do welcome screena ali opet se pojavio sivi ekran. Odspojim HDMI kabel na kojeg je spojena televizija (monitor je preko display porta spojen na karticu) i konačno se računalo upali normalno. Danas opet spojio TV preko HDMI-a restartirao računalo opet ista stvar se desila, odspajanjem proradilo sve. I ništa pokrenem Assetto Corsu opet izbacuje sivi ekran. Svaka igra koju pokrenem baca sivi ekran i moram restartirati komp. Jednostavno odbija ući u 3D. Počistio sa DDU-om drivere i napravio reinstall opet ista stvar se dešava. Također komp ne reagira na reset gumb odmah nego hanga 3-4 sekunde pa se onda tek totalno ugasi i ponovno upali. Se nekom desila slična stvar? I još jedno pitanje, bila je na reklamaciji 11.6.2015, prije tog je bila jos jednom na reklamaciji 8.9.2014. (imam obje servisne primke) nisam prvi vlasnik (to su mi kenjali malo sta nisam prvi vlasnik al aj). Originalni račun tj. kartica je kupljena u ADM-u 28.1.2014, ili ako sam u pravu na novu karticu počinje teći nova garancija od dana kad je zamjenjena? Također kutiju original imam ali nemam onu iznutra kutiju sa onim bjelim stiroporom ili sta vec je pa ne znam hoce li mi kenjati za to?
Thanks!