MikaHR, da razjasnimo nešto u par točaka

:
1. Ne bacaj bureke i fore da se tu štiti nVidia a pljuje po AMDu. Ne treba potencirati neku raspravu nVidia vs AMD opet koliko god bi neki voljeli to.
2. Nisam ja davao link na testove i probleme gdje NAVODNO grafa kolje ploču. Drugi su. Tko im vjeruje, tko ne, BMK. Ionako preskačem 480.
3. Kolega Asus30 trtari od toga jer ne zna tko će biti kriv ako mu potegne ploču i između ostalog razmatra povrat zbog toga. Iz njegove izjave se da ustanoviti da on u to vjeruje, a ne ja.
4. Nisam se susreo sa linkovima gorenavedenih nVidia kartica da su ubijale ploče, čak štoviše prvi glas, možda jer nije bilo tolikog hypa oko njih koliko oko RX 480.
5. Kartica je vani koliko dugo, 2 dana jel. Mislim da je to jako malo i kratko da bi se moglo pričati o bilo čemu "masivnom", oćeš pomoru oćeš porastu performansi izbacivanjem novih drivera.
6. Na tebi kao "zastupniku" AMDa je da uvjeriš kolegu Asusa30 da ne vraća karticu i da se nema čega bojati jer imaš dokaze da se to neće dogoditi (barem ja to shvaćam da imaš pošto si okačio gro toga).
Ok?