Citiraj:
Autor imart
znači vidno su poboljšali stvar nego na S6. njemu je baterija isto slaba..
nisam imao priliku da me na LG podforumu preporučuju sams..
onda bude S7 kaj sad. ak sam imao S4,5,6 onda je to logično, za HTC 10 nemam novaca.
|
Nakon 4mj. druzenja sa s7 mogu ti reci da je isti definitivno najkompletniji/najbolji mobitel kojeg sam ikad ima. Nisam posjedova s6, ali sestra ga ima i itekako se osjeti razlika sto se tice baterije i samog osjecaja u ruci... Lg G5 me osobno nije bas previse impresionira ni u reviewima ni poslije kad sam ga ima u ruci, zato sam se odlucija za s7. Da nebi slucajno ispalo da sam neki hejter LG-a - bivsi sam vlasnik G4 i G2 (s oba sam bija jako zadovoljan u to vrime). Jedini minusi koje primjetim kod s7 su izostanak IRDA i TW koji ima neke banalne nedostatke. Na prvi ne mozes utjecati pa se pomiris, ali sto se tice TW-a (pa i ostalih ne bas tako dobrih samsungovih aplikacija poput tipkovnice), lako se instalira kvalitetan 3rd party launcher poput Nove i time se dobije odlicna i funkcionalna zamjena TW-u. Ugradjeni theme engine je jako dobar pa se sve to skupa jako dobro uklopi ako imas malo volje i vrimena "customajzati" prema svom gustu.. Ako te zanima jos nesto, pitaj na PM...
Sry ako je OT