Ma boli mene hoće se oni tamo paliti let lampama, rezati si noseve ili ne znam šta raditi sa sobom. Jesu oni svi potencialni nobelovci ili maloumnici. Nismo mi sveci i mi imamo svoje budale koje se po gradu ganjaju zoljama, utokama i ostalim igračkama i isto to postoji u njemačkoj, švicarskoj, japanu, kini, ... ali nitko od nas (niti navedenih) drugima ne skaće po glavi, prijeti im sankcijama, ne šalje nosaće na njega, ne baca im bombe u dvorište baš za ono što rad doma. Koja je razlika između Talibana i Amerikanaca, nema je ovi i jedni i drugi silom žele nametnuti svoja stajališta koja su usrana i dvolična da dvoličnija ne mogu biti. Nisu svi ameri loši ali statistički su gori od svih europljana zajedno. Što se tiće boravka (bio) i ostalog: frend mi je magistrirao na UCLA (prespavao magisterij jer ovo što mu je to bilo dosta za diplomu na onoj rupi od ekonomije mu je tamo bilo skoro dosta za doktorat, radio je kao Mr. tamo 6 mjeseci po pobjegao doma pa u Reich, drugi frend, znamo se od malih nogu ima lanac dućana sportskom opremo u USA, multimilijuner po njihovim stajalištima, ima sve u životu pa briše u europu čim stigne, frendovi koji su rođeni Amerikanci kada jednom dođu ovdje, nazad idu krajnjom mukom ...). Politici nije ovdije mjesto, ja očito neću promjeniti tvoja stajališta niti ti moja, ja sam ipak europljan (ako treba i balkanac), ali nikad nisam niti ću biti polu-amerikanac, mogu im uzeti novce, raditi za $ ali nikada ne želim biti njihov simpatizer.
Nego vratimo se mi C64 je po meni bio ipak jedan od najboljih kopmpova svih vremena.