View Single Post
Staro 30.06.2016., 11:55   #801
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Baš komentiram sa prijateljem i ispala je konverzacija tipa :

Čekaj rekli su bili da je cooler kao od high end grafa a ispala vruća za po**zdit.
Rekli su da su performanse za 4k kao početni itd.... malo sutra.
Pokazali dx12 gdje je dobra i dali naslutiti (što opet nismo baš nasjeli iako DJELOMIČNO JESMO ) da su performanse blizu 980 gtx u nekim stvarima. Ni blizu u stvarnosti zasada s ovim driverima, pusti 3 dx12 naslova bitnije je trenutno ovih par milijuna igara na dx9,10,11

Onda imamo potrošnju preko pcie koja potencijalno može dovesti i do kvara matične ploče. Zatim Hrvatski problem smiješno visoko cijene u odnosu na preporučenu. (Jedini pravi prodajni adut su performanse po cijeni koji je u nas trenutno malo na labavim nogama)
Još imamo malu klokabilnost, i čini mi se dosta loše latencije framerata i stutteringe tu i tamo karakteristične za amd htjeli priznati ili ne.

Prvi put u dugo vremena sam htio dati jako veliku šansu amd-u jer je nvidia po meni bezobrazno visoke cijene stavila međutim ova kartica me po trenutnom stanju jako ohladila, od toga da sam je jedva čekao kupiti do stadija da čekam 1060 i pogledam usporedbe..... ali na kraju su mi podbacili i nvidia i amd.
Ne kažem da će nereferentna kartica jednom kada driveri budu složeni kako treba biti loša, vjerojatno će biti i solidna kupnja ali ova "founders" edition
je zbilja loš proizvod.
Michel je offline   Reply With Quote