Citiraj:
Autor MikaHR
Pa biti će ocane, već XFX ima referentnu "black edition" koja radi na 1328 MHz out of the box.
A ono, MSI (ali oni nešto glume Asusa s cijanama u zadnje vrijeme ;P ) Sapphire su bile top na 300 seriji. Powercolor i XFX su uvijek nekako neš jeftinije i malo lošije, Gigabyte je zaključao voltažu na 300 seriji ali nije bio loš inače. Asus nije bio dobar s AMD karticama već duže vrijeme.
Treba vidjeti šta će izbaciti tko, Gigabyte recimo ima predobre nevidije, možda se iskupe za 300 seriju ;P
|
Znam da sam jednom davno drulao na Safirku Nitro 5870 ali tada se nije imalo para

sjećam se da je bila predobra kartica.
Ako bude i ova dobra, i ako na Neweggu bude OK cijena (max 2000kn), why not. 970-tka ionako se da prodat za 1800-2000kn ko od šale. Jedino ne znam kak je sa garancijom ako kartica dođe iz US. Valjda ima kakvo EU jamstvo.
Nego, čisto ako netko želi, nudim se za benčanje. Ne u svrhu merenja kurca nego čisto da usporedimo mi forumaši kakva je situacija. Svi ti reviewovi su biased više ili manje. Vi recite koje benčeve, dogovorimo iste postavke i opletemo, vi sa 480, ja sa 970.