View Single Post
Staro 29.06.2016., 16:56   #744
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Pa isao sam redom i citao, svugdje je slabija od 970ke, jedino ako im je rivju za qrac, citam sad od hardwarecanucksa, tamo opet dere gtx 970 u svim ovim igrama. Ko je tu lud ja neznam.
Pa vrlo je bitno koje igre testiraju, zato je techpowerup i hardware unboxed po meni najbolji jer testiraju gro različitih igri a ne 5-6 pa sad jesu uzeli nevidijine ili AMDove ;P

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Gle nitko normalan sada neće kupovati gtx 970 i R9 390. Prošlo svršeno vrijeme. Već ih ima u simboličnim količinama i sigurno neće dugo. Pitanje je možda i dana. Između ostalog ova će prema svemu sudeći biti isplativija.

Što se tiče vlasnika R9 290, 290X, gtx 970 i R9 390 odmah se znalo da to nije grafa za njih jer ne predstavlja upgrade. Mada tko je pametno odigrao i na vrijeme prodao mogli su biti u situaciji ključ za ključ ili mala nadoplata. Ako ništa vlasnici gtx 970 bi dobili dx12, a vlasnici R9 390 bi dobili bolju efikasnost. Nebi ni to bilo ludo ako je za iste ili slične pare bilo.
Pa da si prodao 970/390 za 2000-2100 Kn i sad kupiš 4GB za 2000...čisto fino. Još kad drajvere malo ispoliraju i dodju custom grafe.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ma kakav killer, cak ni cijena unas nije kakva bi trebala bit. Ajde da pricamo o kakovih 2k kuna al za ove pare neka hvala.
Nije kod nas, al ajde 2k za 4GB je još i pristojno ;P

Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 29.06.2016. u 17:04.
MikaHR je offline   Reply With Quote