jesam bio..godinu i pol...i fascinira me zasto po americi pljuju oni koji tamo nisu bili...jesi li mozda bio?
a debilane tipa jesi vidio iz filma samo pokazuje necije ne znanje...naime zamisli da neko od njih pogleda Ogrestu,Pervana ili Malnara...pa ja da sam Amer bi se potrudio baciit a-bombu na takvu drzavu tek toliko da nemoram razmisljati da ima takvih debila na ovome svijetu...
neka se jave oni koji su bili u preko bari pa neka oni kazu svoje misljenje...isto kao sto ja necu komentirati afganistan,Japan i sl oni koji u Americi nisu bili trebali bi sutjeti
a ako su oni takve budale i rasisti mi bi tek trebali sutjeti jel kod nas ljudskih prava nema...isto kako se neke njihove budale ponasaju premna crncima isto tako se ponasaju i nasi skinsi..to sto ces ti reci da nisu svi Hrvati skinsi vrijedi da nije ni 0,5% bijelaca rasista u americi
a ja sam bio u rasistickome dijelu amerike i imao sam neugodno iskustvo s rasistom...
a razmisli koliko ljudi kod nas pogine od metaka,usred grada neko ispali zolju i sl...sta ces mi reci da kod nas toga nema? pa daj se probudi...znas li koja je razlika? oni o tome pisu,snimaju filmove i sl a mi zaboravimo dva dana nakon sto se desi...