View Single Post
Staro 25.06.2016., 21:20   #3055
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor HrvojeJ Pregled postova
U vecini slucajeva neces ostati bez love ili key-a, ali ti novci ne dodu ni do developera.
To mi je ko da si samo naivan jer si dao neku lovu

Detaljnije:
https://www.youtube.com/watch?v=mBak...ature=youtu.be
Video se gotovo u cijelosti fokusira na negativno, ispada da su svi selleri prevaranti. Kao sto je kolega vec reko - da je to istina G2A bi vec davnih dana bio down.

G2A je shady as fuck (opet vec receno ) te maskira imena sellera, s druge strane recimo Kinguin pokaze ime sellera od kojeg kupujes.
Cesto kupujes od pravne osobe tj. firme koja kupuje na veliko po veleprodajnim cijenama te prodaje uz minimalnu marzu - idu na volumen prodaje. Tipa Kupi-Key koji prodaje/oglasava na Kinguin-u.

Pljuvat po G2A/Kinguin/... je kao pljuvat po Njuskalu jer te tamo neko-nekad prevario. To su online oglasnici/trznice, samo su posrednici, robu kupujes od prodavaca. Prevaranata ima, uvijek je bilo, uvijek ce i bit.
Da li bi trebali bolje zastitit kupca? Nadavno da! No ocito da ni kupcima to nije tolko bitno - da je nebi kupovali tamo.

Osobno, ne kupujem cesto na takvim stranicama: samo jednom sam dobio S/N (znaci ono plain text), sve ostalo sam dobio sliku/scan fizicke kopije sa koje sam iscito S/N. Stoga, nemam razloga sumljat da sam "zrtva" nekakvog scama
nathan.fake je offline   Reply With Quote