View Single Post
Staro 25.06.2016., 08:25   #592
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Meni se čini da su hype napravili sami potencijalni kupci. Kad pogledaš amd je samo natuknio određene performanse i naveo odličnu cijenu i to ti je to, dalje nije bilo nikakavog pumpanja, nije bilo ni potrebe jer se svima pozornost privuče kad nanjuše odličan deal.

Svi ovi leakovi zapravo nisu ništa novo donijeli jer se tako nešto očekivalo. Dakle pouka - samo stavi privlačnu cijenu za određene performanse. Upravo suprotno od onoga što nvidia trenutno radi. Nvidia se ponaša tako zato što može, a amd zato što mora. Ova serija mora biti hit
Em su ljudi sami napravili hype, em je 480 od cca r9 390 narasla na fury ekvivalent po snazi.
Da ce biti odlicna graficka, bit ce, gdje ima dima, ima i vatre, ali ajmo pricekat, prvo rivjue, a onda jos mj-dva da vidimo realne cijene i iskustva.

Tako je ispalo sa 970, hvaljena na sva zvona; kupim je, i za manje od mj dana se otkrije za Risitas™ 3,5+0,5gb. Prisjela mi je (najskuplja grafa koju sam kupio), ali onda sam nakon toga skuzio da se to uopce ne primjeti u igrama; tj barem dosada nije, a sad ce nv u svom stilu krenut ubijat maxwellice kroz drivere

EDIT: A sto se tice ZEN-a, ajme sto bih dao da budu na intelovoj razini, da se napokon opet vratim na AMD!

EDIT 2: A cijene Pascala necu uopce komentirat, stvarno su pretjerali....

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 25.06.2016. u 08:33.
Disco je offline   Reply With Quote