View Single Post
Staro 24.06.2016., 14:28   #3044
HrvojeJ
Premium
Moj komp

HrvojeJ's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Ma mos mislit
Za G2A i ptice vani znaju da su samo cekaju neki exploit.
Ali G2A ima market gdje svatko moze prodavat pa su i 50% ljudi koji tamo prodaju krivi ako su ukrali key.

A ono sto je legalno prodano na tim stranicama, novce i dobe publisheri. Sto mislis od kud keyevi? Netko ih mora kupiti i kupe ih prije prodaje. A kupe ih gdje je jeftinije. Da su svi keyevi ukradeni svima bi se igre revokale, sve to bi propalo u tjedan dana. Samo njima smeta jer onda ljudi zaobilaze njihove cijene za svaku državu. Al nitko nije lud da plati duplo skuplje samo zato jer naši na vlasti misle da nam je financijska situacija u državi besprijekorna. A publishera nije briga kakvu plaću ti ili ja imamo

Ne branim G2A, isto ih ne preferiram je su shady as fuck, ali isto tako i nije istina da publisheri nemaju zarade od tih keyeva koji se okolo prodaju. Na samom početku prodali su ih oni, nitko im nije ušao u ured i uzeo keyeve ispred nosa. Naravno ima keyeva na stranicama koji su se dobili od promocija, grafickih kartica pa i preko ukradenih kartica, ali nije svaki key tako dobiven.

Just my 2 cents.
Ono sto je legalno prodano je ok, al problem s (nekim) key siteovima je sto ne mozes znati sto je legalno a sto ne
Sad kad su developeri poceli uvoditi sustave za revoke-anje keyeva vidjet cemo koliko ce key siteovi jos zivjeti i koliko ce dobre akcije (i kolicine) imati.

Meni je svejedno tko od vas skida s torrenata, kupuje keyeve preko g2a, pljacka kladionice il se sverca u tramvaju, svatko radi po svojim mogucnostima i ono sto misli da je ispravno

on topic, lista alata za steam sale:
https://steam-sale-kit.zeef.com/david.arcila
HrvojeJ je offline   Reply With Quote