View Single Post
Staro 12.01.2003., 20:35   #10
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Talking

ma sve to drži vodu....samo mislim da je nekad bilo bolje...barem meni...
i ja doma imam pokojni C64 i onaj njegov famozni 5.25 floppy i brdo disketa....
viš dobra ideja mogo bi skinut prašinu i vidjet dal to 64bitno čudo uopće još radi...??...joj kolko smo ja i buraz ko klinci rasturali to....ah svem ljepom dođe kraj.....
[QUOTE]
RAK
"Ne valja nama da se sve unificira jer će to izgubiti svaku draž. Neće biti zanosa upikavanja novog super-turbo-ultra hardwarea."

samo što je taj novi SUPER-TURBO-ULTRA hardver SUPER-TURBO-ULTRA skup.... a danas možeš za male pare kupit brdo starih 486-ica i otvorit neku priv igraonu (može i doma...svi mi imamo stanove i kuće od xxxx kvadrata) i igrat npr. DOOM II...ma to mi je zapravo bila i neka svrha ove teme...igra danas, igre jučer,kompovi danas ,kompovi jučer....nažalost sve s mijenja a ak ne želiš da te vrijeme pregazi iscijedi starcima svaku kumu za novi komad SUPER-TURBO-ULTRA hardvera...
joj da se barem mogu zaposlit u NASA-i...bar bi imo veću plaću neg ova mizerija...ccc
P.S. : PRODAJEM C64 I MONOCHROME 10' MONITOR (i to kolorac ima 4 boje....bijela crna siva zelena... ) i 5,25 floppy sa nekih cca 100-injak kom disketa....sve sami hitovi
MOLIM (NE)OZBILJNE PONUDE