jel imas ti spojen mozda monitor na PC i receiver? jedan od razloga zasto sam isao na 5010 jer ima 2 HDMI out-a
pokusavam otkriti kako ili sto moram promijeniti jer mi se dogadja sljedece:
imam spojen PC na monitor i na receiver, te onda imam iz receivera hdmi natrag u monitor i na projektor.
Ovo imam tako da mogu na monitoru upalit playstation ili tv (koji su spojeni u receiver), da ne moram za sve paliti projektor,
odnosno da imam mogucnost koristenja monitora sa PC-a, a da projektor koristim za tv.
no sto se dogadja.. ako na monitoru prebacim ulaz na HDMI2 (na koji je spojen PC direktno) na projektoru gubim sliku, javlja no signal, a cim vratim na monitoru ulaz na HDMI1 (na koji je spojen receiver) slika se i na projektoru vrati?
ono, wtf? ispada da ne mogu imati upaljen komp koji ce slati sliku na monitor direktno jer mi onda receiver iz nekog razloga onda gasi prikaz na projektoru iako nema veze jedno s drugim.
znam da zvuci komplicirano, al ebga
i sto sam primijetio kod 5010, je da cim upalim projektor, receiver se automatski pali? nisam vidio da je neka opcija upaljena, ja sigirno nisam tako nesto postavio.