Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.06.2016., 14:25   #22282
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@goranbm
Malo zvuči čudno. Negdje si spomenuo da godišnje voziš 4-5tkm, pitaš filtere, preporuke servisa, amortizere i sada za plin.

Radiš premalo kilometre godišnje i onda moraš dati sve novce na održavanje. Ne ide to tako. Mislim ono, plin ti treba da bi vozio više i to vidim kao živi promašaj. Totalno!

Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
Pa toliko sam i vozio jer sam imao škodu staru 19 godina i nisam nikad išao na neke duže dionice, što zbog udobnosti što zbog "straha" od kvarova i sl.

S novim autom sam u prva tri mjeseca napravio 3k km sigurno tako da sigurno ću imati veću godišnju kilometražu. Jednom godišnje na more ako budem išao isto ću skupit bar 2k km što recimo nisam prije imao. Tražim drugi posao u Osijeku što će me dovesti do toga da ću možda u nekoj bližoj budućnosti morati putovati autom na posao što je sigurno nekih 60 km na dan više nego sad. Tako da iz mog kuta gledanja to svakako nije promašaj

Kupio sam auto sa ugrađenim plinom jer mi se to činilo kao ok investicija, Da li sam auto pretplatio ili nisam ne znam, jer se ne bavim time i nisam nikad pratio cijene automobila. Znam samo da takav auto, sa tim kilometrima, godištem, i plinom nije bilo jeftinijih na oglasniku. Da li sam mogao za te novce kupiti nešto bolje, isplativije, drugačije - vjerojatno jesam, ali eto procijenio sam da je po meni to ok i kupio sam

Tako da eto, ja sam sretan, zadovoljan i to je meni najbitnije hehe.
Goranbm je offline   Reply With Quote