Pozdrav ekipo,
Uletio mi laptop kojem se nije htjeo podic windows, klasika, godinama koristeno i nikada odrzavano i cisceno. Bubnuo sam gore novi windows po zelji klijenta, ocistio ga, zamjenio pastu, dakle osnovno.. Laptop sam vratio vlasniku (kojem se sustav uredno podizao i radio) da bi me opet vlasnik zvao nakon 24h da se opet nece podic sustav.
Radi se o windows 7 (odradio sam hp recovery na tvornicke postavke) dakle sve orginal, nikakve piratske verzije i slicno.
Tijekom pokretanja sustava dode do loga od win7 i tamo stoji i nejde dalje, nista se ne dogodi koliko god dugo cekao, ista situacija tj. isti problem zasto je i prvotno laptop ostavljen kod mene.
Dakle problem nije u software-u, odvrtio sam memtest i proslo je, sada upravo vrtim hdtune i cekam rezultat ali mislim da nije do hdd-a.
Ima li netko mozda prijedlog sto bih jos mogao probati? Ako nije do software-a, memorije, hard diska, ocito je u pitanju maticna ploca (samo sto mi je cudno sto se uopce i podizao sustav nakon novog windowsa tj. sto se uopce i jednom podigao sustav)
LP i hvala