Citiraj:
Autor gin.tonic
Ako već napišeš da je uređaj flop, daj neke argumente 
|
Nisam napisao da je uredjaj flop. Napisao sam da je
meni uredjaj flop. A za subjektivan dojam mislim da nije potrebno argumentirati, ali ako ti vec dusa ne moze bez toga, evo ih par:
Meni osobno uzasan build quality. Aluminij koji na osjecaj nije aluminij, ali ako padne, opet ce se ponasati kao aluminij. Ono 'oko' kamere i kuciste oko njega mi djeluju uzasno.
Onaj utor gdje ubacujes bateriju ima 'gap' izmedju kucista i tog donjeg dijela. Takvu 'sitnicu ne bih ocekivao ni na 100$ kinezu, a kamo li tek LG flagshipu.
Ekran po danjem svjetlu je jako los, u rangu redmi 3 kojeg sam u tom trenutku imao uz sebe. Samo im cijena nije ni priblizno ista, niti su ista kategorija mobitela, pa sam ipak ocekivao vecu kvalitetu od LG-a.
Mislim da ce im se modularnost odbiti o glavu ove godine, a to je vec ocito cak i na domacim forumima. Ekipa je opcenito trcala za LG flagshipovima nakon G2, i s razlogom. G3 imao odlicno 'kuciste', ekran je pokrivao vecinu prednjice, a unatoc 5,5 ekranu odlicno je lezao u ruci, i nije djelovao kao 'phablet'. G4 iako meni osobno nije legao je donio odlicnu kameru.
G5 pak unistava screen to body ratio, smanjuje ekran dok istovremeno povecava dimenzije kucista. Build quality ocito nije u rangu prijasnjih lg flagshipova iako su se prebacili na metale. I sve to radi modularnosti. A mene osobno ista ne zanima ni 1%, tako da sve te mane kako bi se dobila modularnost za mene znace cisti flop.
P.S.
Ponovno, cisto subjektivan dojam. Zato stalno i pisem 'meni', 'mene', itd.
Ako tebi mobitel odgovara, i ako je tebi osobno modularnost korisna - super