View Single Post
Staro 09.06.2016., 13:33   #578
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor android-split Pregled postova
Ja ako sam zacrta kupit neki mob, kupit cu ga. Bez obzira sta neko napisa. Tako je bilo i sa g5. Prve recenzije su bile užasne. Od guljena boje, do loše baterije, da ne nabrajam dalje. A u konacnici sam oduševljen. I svima preporucam da se okušaju sa g5. I dalje mislim da je g5 best buy. Kao i g4. Htc ce drzat cijenu kao i prethodni modeli. Samsung isto drzi cijenu. A lg je ipak mrvicu jeftiniji.
Sve 5. Tvoje misljenje, i tvoje pravo naravno. Nismo svi isti.

No meni G5 cak mi po 200€ cijeni nije zanimljiv. Dosta stvari koje su gore u recenziji nabrojane su i meni osobno problem. A jos se nije ni dotakao build qualitya npr.

Mislim da ce LG vec sljedece godine otpisati 'modularnost', tj. barem se nadam da hoce.

Kolega ga uzeo. Zadovoljan je kao i ti. Meni osobno nije ni malo legao, dapace. G2 je bio fenomenalan, G3 je imao ono 'nesto', kod G4 sam se (jako) malo razocarao, G5 je meni osobno totalni flop.

100 ljudi, 100 cudi