Citiraj:
Autor silver_tip
Pa vjerujem da bi bilo sigurno 100€ pa nagore... inace za sitnice ili manje stvari Moto Mania cesto ima kakti akciju, izmjena glavnog kocionog cilindra prosle godine je bila djabe tj. 50kn jer je kupljen kod njih i za 1h je bilo gotovo.
Je, sve tip-top odradjeno da bi rijec rekao... jos usisao i oprao auto full. Sad me jos ceka zamjena zadnjih opruga i amortizera, sam da se prvo financijski opravimo od ovoga
Otkriveno da je prvi vlasnik skratio zadnje opruge za 1-1.5 kruga i sad posto su naprijed novi amortizeri onako na oko se vidi kao da je zadnji kraj zericu spusteniji nego sto bi trebao biti.
Vec sam na muci dali prodavati auto ili tjerati dalje, presao je oko 215.000km, motor odlican, nikakvih kvarova. Trosi 5l pa i nesto mrvicu manje na duzim putevima, ne gubi ulje,
|
A čuj Zoki je Beliscanin pa je ok

svi u Beliscu su ok osim peje. Tamo ne bi ni kolica dovezao nakon onih muljanja sa brojevima šasije i velikog servisa gdje naplati a ne promjeni ljudima vodenu pumpu
Što se tiče puta ja ne bi mijenjao ako je sve ok. Kupit ćeš nešto drugo i opet ulagati iz nule
Poslano sa mog SM-G930F