Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.06.2016., 11:07   #22208
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
da je netko iz Valpova radio bilo bi 1000

Pa vjerujem da bi bilo sigurno 100€ pa nagore... inace za sitnice ili manje stvari Moto Mania cesto ima kakti akciju, izmjena glavnog kocionog cilindra prosle godine je bila djabe tj. 50kn jer je kupljen kod njih i za 1h je bilo gotovo.

Citiraj:
Autor Moto001 Pregled postova
još ako je sve super odrađeno eto ti majstora za održavati cijeli auto netraži dalje

Ima još takvih ali su rijetki uglavnom gledaju kako da što prije sfušare i budu što prije gotovi da uzmu pare i drugog kandidata za oderati mu kožu

Je, sve tip-top odradjeno da bi rijec rekao... jos usisao i oprao auto full. Sad me jos ceka zamjena zadnjih opruga i amortizera, sam da se prvo financijski opravimo od ovoga

Otkriveno da je prvi vlasnik skratio zadnje opruge za 1-1.5 kruga i sad posto su naprijed novi amortizeri onako na oko se vidi kao da je zadnji kraj zericu spusteniji nego sto bi trebao biti.

Vec sam na muci dali prodavati auto ili tjerati dalje, presao je oko 215.000km, motor odlican, nikakvih kvarova. Trosi 5l pa i nesto mrvicu manje na duzim putevima, ne gubi ulje, nema hrdje nigdje ali eto...

Prije 5g mjenjano je remenje, korpa kvacila itd.. sve oko toga, prosle glavni kocioni cilindar, crijeva, pakne, 2 releja neka jer nije dobro punio akumulator, sada ovo sve gore. Ipod motora je sve jos tip-top, sad kada je letvu volana provjeravao gledano je sve i nema anomalija nikakvih.

Kako bih rekao, odlaze ili se ishabaju ti sporedni sustavi na autu ili kojekave sitnice ko sto su zahebavale kvake na vratima ili skarice brisaca bile ishabane tako da kad se ukljuci 3 brzina brisaca onaj od vozaca uredno tuce po retrovizoru a jednom je ostao i visit vani i nece nazad sam a pljusak... izlazi van i vracaj brisac na sajbu
silver_tip je offline   Reply With Quote