View Single Post
Staro 05.06.2016., 14:31   #39832
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Corratec na zalost otpao, lik nema nikakve papire od istoga, kaze uvoz.
Na kraju sam gledao po netu, i odlucio se za hervis. Usao unutra da provjerim bicikl, ali zaboravim novcanik, ostao mi doma. Pitam prodavaca dal mogu platiti online, pa dodjem tokom dana ili sutra po bicikl. Kaze da nema problema. Dodjem doma, obavim kupnju odmah (jucer oko 14h).

Taman se spremao otici do hervisa, kad dolazi poziv od istih. Na zalost moram cekati da bicikl dostave iz Austrije, i to ce potrajati do petka ???

Iako bicikl kojeg sam uzeo imaju u ducanu. I to ne jedan, nego barem 10 komada moje velicine. Kaze da se ispricava, ali da nije znao, da im je kao takva poslovna praksa. Ako kupis online, dolazi iz Austrije. Jedino kesh/kartice moze iz ducana.

WTF?

Naravno, da sam to unaprijed znao, uzeo bih isti u ducanu danas. Ovako sam prodavaca jos jucer zamolio da bicikl ostavi sa strane, rezerviran na moje ime, i da ce kroz 1-2 sata vidjeti da sam ga platio preko webshopa. I sve 5 kaze.

Sad moram cekati dostavu iz Austrije... Jadna mi majka kakve sve poslovne prakse postoje u ovoj drzavi
Da, nevjerojatno kako jadno i posve nelogično, wtf..
Dođe ti da im lijepo kažeš: Ovako, vratite vi meni sredstva na račun i ode ja u drugu trgovinu..