Sad me podrška zvala iz amisa u vezi problema koje sam imao sa risiverima i ERROR_STREAMING_5 problemom, to je katastrofa, ja frajeru govorim problem on mi ne zna reć ništa pametno stalno govori da da da da ko pokvarena ploča, znači od podrške i supporta za amis optiku 0 bodova očekujte kad ćete imat problema, ne misle uskoro niti nove routere nabavljat (to ih pitam zadnjih godinu i pol kao i za nove risivere i iptv stream), a poprilično sam siguran da je problem u elteku koji očito ni iptv ne može hendlat kako treba uz voip(imam dodatni PAP uređaj), a da ne govorim preloš softver na albisima 9090, ko da ih je radio poluoduzeti programer. Softver znači izgleda nedovršen, dosta slika i ostalog su ogromne zaklanjaju cijeli ekran, epg često zna poblesavit itd itd. I šta reć na to sve, jedino mi internet valja ovo ostalo je takva banana da je to užas, a od podrške više ni p, svaki put kad ja frajeru nešto kažem u vezi tog problema i šta bi mogli oni tamo mogli napravit predložim im on mi šuti jer sam u pravu i očito i on vidi situaciju jadnu u kojoj su i neće ništa reć samo kaže ja bi vam još predložio da isprobate ovaj albis 8080 kojeg mi je danas donjela kurir služba da li će se problem još dešavat s njim. Pa ću malo se preko vikenda pozabavit tim i isprobat par stvari baš me zanima nešto, jadni su baš su jadni postali ja ih više nikom ne bi preporučio.