01.06.2016., 22:47
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Autor ezav
Nu 5 dana kasnije se javila sluzba za reklamacije i umanjiti ce mi racun za 30 dana ne imanja usluge, ono kaj poslati ce mi racun 0kn ????
Ma Amis,Bnet i Vip su ista firma s istim ljudima ... Kak mene zeza tv tak frendicu na binetu zeza net, ono merem imati dulje od 2-3 konekciju da ne poceni neki problem.
Ma stari si sada ima ispisan popis programa od Iskona i T-scuma pa kaj mu se vise svida to zemem ...
Jer Amis tj. vip nema smisla, ono problemi u 1 mesecu, pa u 3 mesecu sada u 5 mesecu, ono kaj idu par-nepar, jedan mjesec usluge, jedan mesec bez usluge, ko da napaljena djeva trga latice s maslacka ...
|
Nisu isti ljudi, Amis je posebno, Vip,Bnet,Tomato, imaju iste.
Ali nebi se čudio u skoroj budućnosti da se to sve spoji...
Citiraj:
Autor Thermaltake
I evo problem sa ERROR_STREAMING_5 se nastavlja malo na jednom risiveru malo na drugom nevjerovatno ovo je već peti put u 5 mjeseci da se isti problem javlja i svaki put kažu kao da se ne bi više trebalo dešavat i opet nakon nekog vremena isto ili možda to prođe vremena jer ja ne resetiram risiver dosta dugo jer nemam ni potrebe jel. Problem je znači zna se desit da mi kanali neki nestanu ne znam jesu oni u proširenom ili ne uglavnom kad ga resetiram se znalo vratit u normalu, a sad kad resetiram dobim gore navedeni error i mogu se fućkat jer nemam niti jednog kanala. Nevjerovatno su spori i nesposobni postali od kad ih je vip uzeo i support im je blago rečeno katastrofalan frajer me stavljao 5x na čekanje da pita kolege i najbolje mi na kraju "kao nazvat će me da mi zamjene risiver jer najvjerovatnije je nešto do njega, ali ne znaju točno kad" kaže mi frajer sa kojim sam pričao, mislim katastrofa to je support??? Sad sam nekim čudom uspio nakon 20ak puta resetiranja risivera osposobit da rade oba sa svim kanalima normalno, ali to nije riješenje, treba istražit zašto se ovo dešava a ne sad je proradilo i pustit.
|
Neznam da li imaš optiku ili bakrenu paricu, obično se to dešava kada pukne veza, i risiver se boota brže od routera i onda risiver uhvati da nema signala i pojavi se ta poruka.Ako isključivanje/uključivanje iz struje ne pomogne, isključi i router, i nakon 5 min opet risiver....
|
|
|