@Vuco,
nema cvrčaka (doduše auto je prešao 350 km pa valjda ne bi ni smjelo biti), malo se čuje ovjes na ležećim pol. i zakrpanom asfaltu), ali to je zbog 17" kotača i ceste po kojoj sam vozio (od Lučkog preko Brezovice do Remetinca), mjesta za glavu naprijed i nazad na mojih 182 cm ima i više nego dovoljno, motor se blago čuje u unutrašnjosti ali nije bučno i neugodno, potegne fino, mjenjač je ok, volan po mom ukusu i navikama prelagan i ne pruža neke povratne informacije, onaj mali LCD na instrument tabli se dobro vidi po suncu (bila je upaljena navigacija) iako malo smiješno izgleda, prednja sjedala su mekša, zadnja klupa malo tvrđa... sve u svemu čist ok i mislim da će karavan (kad dođe na tržište) biti super opcija za obiteljske potrebe.
@ 1v@n,
mislim da se ta dva auta ne mogu direktno usporediti jer nisu ista klasa auta... primjerenija bi usporedba bila s možda Rapidom/Toledom ili Renault Fluenceom... Fluence nisam vozio, a Rapid/Toledo koje jesam su puno tvrđi i ima manje mjesta u njima, a cijenom su tu negdje (uz manje opreme).