Citiraj:
Autor Tomek85
|
isusova ruko... ŠTA JE TO?!?!
ovo je toliko egzotično da čak i ja nisam vidio, a vidio sam svega
Citiraj:
Autor Sam Fischer
|
pa šos taki?
Citiraj:
Autor Sam Fischer
Da, tako nekako. Po meni, iz nekog razloga imaju dosta izražene i oštre visokotonce. Uši rasparaju...
Jebate, samo sam malo pomogao kolegi složit zvuk za birc, i skroz sam se nabrijao nazad na te zvučnjake i hi-fi općenito
Imam ove Missione M31i koji mi stoje bezveze. Imate neko stereo pojačalo za preporučit pa da si napravim neki mali listening room u spavaćoj sobi? Turio bi i neki lagani zabwaufer, jer se ovi missioni stvarno ne odlikuju u nižim tonovima. Ne bi to bilo za nabijanje, ali bez zabwaufera bi mi falio veliki spektar zvuka. Možete li preporučiti i nekakav bes buy zabwaufer do 1500kn?
Hvala
EDIT:
LOL za ove Magnate, eto, kaže da sviraju od 10Hz
Oni se stvarno zajebavaju s tim speckama. Ili im je raspon od +/- 20dB, onda je i istina vjerojatno 
|
ma naravno da je 10hz... ne 10hz nego -10hz
inače su problemi kod svih tih jeftinjaka baš ti visoki i napor kojeg osjetiš prilikom slušanja... to je ono ljudska komponenta koja te iritira, a sada izostanak zvučne slike, prenaglašenog basa skupa sa lošim tajmingom je priča za sebe.
ja sam svoje spikere uzeo maltene isključivo na temelju visokotonca, a ostalo je došlo samo po sebi... koliko god glupo zvučalo.