Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 24.05.2016., 12:48   #7814
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Vrlo vjerojatno je samo napajanje od pojačala, tako da to ne bi trebao biti neki zahtjevni popravak. Meni je sličan popravak odradio tata od kolege koji radi u Končaru, i onako, razumije se u elektroniku uvjetno rečeno, ali je složio sve kao beba. Tako da vjerujem da bilo koji RTV servis bi ti mogao pomoći (da izbjegneš neke lude troškove).

Vezano sad za moj upit za vanjske zvučnike i ostale zvučnjake za birc od kolege, na kraju smo uzeli ovako:

Za unutra Magnat Monitor Supreme 202 + ONKYO SKW-208 B zabwaufer, a za vanjske smo uzeli MAGNAT SYMBOL PRO130.

Na kraju smo izđiberili još -15% popusta, tako da, sve o svemu nije loše.

Imam velike predrasude prema Magnatu zbog njihovih specifikacija zvučnika. Mislim, to je stvarno smiješno. Imao sam prije par god neki centralni koji je bio specificiran da svira od 35Hz. Daj molim te, sa 2x10cm driverima i kompresijskom kutijom

Onda ovi vanjski, sa 14cm driverom, specificirani da sviraju isto od 35Hz Pa daj me nemoj hebat, Neki wooferi od renomiranih hi-fi firmi ne sviraju od 35Hz. I tako, to, a kaže njemačka firma, pa me zato čudi kad stavljaju gluposti.

Ali generalno, nisu loši i maju dobar value za te novce. Nije neko audiofilsko hi-fi ludilo, ali ono, fino sviraju.

Imate li vi kakva iskustva sa Magnatima u hi-fiju?
Sam Fischer je offline   Reply With Quote