View Single Post
Staro 22.10.2005., 12:16   #7
Krompirko
Premium

Krompirko's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
hahahaa.... pavijane!!!!!

LOOOL

btw, jako teško ćeš to napraviti ali evo ti jedan tipp kako sam ja napravio...

dakle kupio sam kameru neku jadnu, u emmezeti i ja je pokidao... ispala mi i pukla vratašca za bateriju, ovo ono, nije radila, još baterija nije bila ispravna... ma problem ko u priči..
i sad ja odem u servis i on je bio baš neljubazan i stvarno sam se napiz****
i sad ti ja pogledam njihovu urednost, a tamo svakakih drndi, ovoga, onoga... ma stvarno puno stvari, uopće neznaju di je što itd... a imao sam već kod njih nositi stvari iz emmezete, pa sam znao, to je čekanje 60 dana i onda kažu da nemogu popraviti...

i ja ti njih shebem i isprintam si novu garanciju... dakle kopiju... ono kao guarante.. i šta ti ja znam te napravaim novi račun...

i ondak odem do emmezete i ispričam im priču, kao kamera nevalja jer je otišao čip, a ovo što nevaljaju vrata je ionako nebitno...
i oni ništ nisu poduzeli, sam su kobojage provjerili račun i vide da sam ju eto ja kupio... uopće nisu gledali datum...
i ja ti preko mamine neke legice s posla skontam tržišnu inspekciju... i njima se požalim...
e predo kameru, sve paire (fake) i nakenjao puno gluposti..
za 2 dana poziv, možete doći u emmezetu imate bon od 2500 kuna... LOOL

eto to je slučaj mene i emmezete...
tak da vjerujem da i ti možeš tako nešto napraviti, ali ne šrotu, vemilu i ostalima, jer oni bilježe sve serijske brojeve...

to jedino ak si kupio nešto tehničke robe u samoposluzi se može dobro proći... (sa fakiranjem garancije)
Krompirko je offline   Reply With Quote