Citiraj:
Autor mamutarka
..
ok ovaj je pogodio curicu, zajebano je jer nema semafora a autobus zaklanja vidljivost, kriv je nema šta al fakat ne kužim ovog šta ga je nogama udaro...majstor si uzima za pravo djelit pravdu okolo šaketanjem
|
Ma ja isto da vidim tak nešto, ne znam kak bi reagirao. Imam klince i takva scena te strefi, odmah misliš da bi se tak nešto i tvojim klincima moglo dogodit. A frajer je kriv da nemre bit krivlji, nema tu rasprave o semaforima i zaklanjanju vidljivosti.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Mislim da je u tom slucaju mobitel u igri i da je zbog toga takva reakcija. Tko god prical na mob i napravi tak nest, zasluzuje nogu u glavu, strganu ruku i sl... Za njegovo dobro..
U zadnje vrijeme mi je tesko nac vozaca kamiona koji ne prica na mob kad pogledam u kabinu. Poprilicno me to smeta..
|
Ma meni je još fascinantnije to što viđam masu ljudi koje voze visoku klasu auta (kao bmw 7, merc S, audi 8 itd) sa mobitelom na uhu. Pa jebemu mater, ti auti po difoltu dolaze s ugrađenim blututom, pa kaj ste toliki debili da ne znate spojit mob s auto ozvučenjem??