Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.05.2016., 20:05   #21793
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova

..

ok ovaj je pogodio curicu, zajebano je jer nema semafora a autobus zaklanja vidljivost, kriv je nema šta al fakat ne kužim ovog šta ga je nogama udaro...majstor si uzima za pravo djelit pravdu okolo šaketanjem
Ma ja isto da vidim tak nešto, ne znam kak bi reagirao. Imam klince i takva scena te strefi, odmah misliš da bi se tak nešto i tvojim klincima moglo dogodit. A frajer je kriv da nemre bit krivlji, nema tu rasprave o semaforima i zaklanjanju vidljivosti.
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Mislim da je u tom slucaju mobitel u igri i da je zbog toga takva reakcija. Tko god prical na mob i napravi tak nest, zasluzuje nogu u glavu, strganu ruku i sl... Za njegovo dobro..

U zadnje vrijeme mi je tesko nac vozaca kamiona koji ne prica na mob kad pogledam u kabinu. Poprilicno me to smeta..
Ma meni je još fascinantnije to što viđam masu ljudi koje voze visoku klasu auta (kao bmw 7, merc S, audi 8 itd) sa mobitelom na uhu. Pa jebemu mater, ti auti po difoltu dolaze s ugrađenim blututom, pa kaj ste toliki debili da ne znate spojit mob s auto ozvučenjem??

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F