Di je znak da je ta koja dolazi od podvožnjaka glavna? Ja tu vidim dva znaka, jedan koji te upozorava na spajanje sporedne ceste pod oštrim kutom s desna i obvezan smjer.
Ako se sjetiš autoškole i razmisliš vidjet ćeš da se taj trokut u krajnjoj desnoj ne odnosi na ove dvije
zasebne trake lijevo. Po definiciji trokut ti daje naredbu da propustiš sva vozila pred ulazom u raskrižje ili na cesti na koju
nailaziš. Tu NEMA raskrižja niti desna traka nailazi na tvoju krajnju lijevo. Isto tako na prometnoj traci nema nikakvih poprečnih crta za zaustavljanje.
Desna traka za skretanje prema bauhausu je ništa više nego odvojenje za skretanje u desno. Ako uzmemo u obzir ono da znak naredbe vrijedi do prvog raskrižja, taj trokut(prerano postavljen) se odnosi na to malo raskrižje desno gdje možeš ravno na parking emmezete(nailaziš na glavnu) ili skrećeš desno i ideš tamo iza na parking od bauhausa.
Ukratko, da te netko pogodio ti bi bio kriv jer se nisi sigurno prestroji. Ja ti sigurno ne bi prikočio jer mi treba lakirat lijevu stranu auta