View Single Post
Staro 21.05.2016., 15:25   #19094
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010

Jedino me smeta kod tih filmova što negativci recimo prebrzo odapnu.Recimo Crossbones(Rumlow),je jedan od većih neprijatelja C. Amerike,a ovdje umire nakon prve šore.I to je to kaj se tiće Rumlowa?

Nije Crossbones jedan od većih neprijatelja CA u stripovima. Većinom dolazi kao sidekick od Red Skulla.

No, nije mi ni jasno zašto te to toliko smeta sad.
Kažeš da ti je Winter Soldier bolje sjeo, a tam je isto poprilična razlika od priče u stripu.
Počevši sa time da su dva glavna negativca, a ne jedan (Pierce & Red Skull), pa onda da se Hydra u stripu uopće ne spominje, Black Widow se u Winter Soldier stripu uopće ne pojavljuje i sl.

-->
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
A Civil War je nekako premlak.Čini mi se da redatelj ni sam nije znao kaj bi stavio u film,pa je ispao predug,previše dijaloga,akcija ništa posebno.
Postoji jedan bitan koncept u filmovima koji se zove (psihološki) razvoj likova. Dijalozi služe baš tome.

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova

Jedino me smeta kod tih filmova što negativci recimo prebrzo odapnu.Recimo Crossbones(Rumlow),je jedan od većih neprijatelja C. Amerike,a ovdje umire nakon prve šore.I to je to kaj se tiće Rumlowa?

Nije Crossbones jedan od većih neprijatelja CA u stripovima. Većinom dolazi kao sidekick od Red Skulla.

No, nije mi ni jasno zašto te to toliko smeta sad.
Kažeš da ti je Winter Soldier bolje sjeo, a tam je isto poprilična razlika od priče u stripu.
Počevši sa time da su dva glavna negativca, a ne jedan (Pierce & Red Skull), pa onda da se Hydra u stripu uopće ne spominje, Black Widow se u Winter Soldier stripu uopće ne pojavljuje i sl.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote