Citiraj:
Autor BladeRy
Ma lako za sve to, jos nema najave za SA fix.
Gledao stream od Flamua, nije detectan, jos je otplovio i promjenio kurs i bum, citadele od Iowe. Naravno, ode Zao na dno. Toliko se po streamovima vidi da je ona awareness ikona davno nestala a ekipa biva snipana radi toga. 3-4sec malo sutra, ima po 10 sec delaya nekad na sta ljudi poginu.
|
Glavno da jazavac i dalje tvrdi kako je IFA skill bespotreban. Zato ga i ide loše sa Indianom. Pogotovo sada kada "nisam spotan" ako se upali marker odmah motam.
Citiraj:
Autor gnujko
Ha čuj, 90% igrača kad tad okrene bokić...u biti u švabama samo čekaš priliku...DM je roštilj party....OK...drugi stil....
Znao sam tu i tamo naletit na "Thoroidnog" lika koji dobro skriva bokove i ide frontalno na mene...ali ja sam strpljiv..i onda dođe nagrada...Doduše ne uvijek...
|
"Thoroidni"...
Moja preporuka ako se sa Hindijem nađeš u škakljivoj situaciji na manje od 10km sa Des - AP i gađaj kupole. Pucaju ko kokice. Vidiš da sam par dana ranije ostao bez obje prednje s Des.
Des je roštiljada na daljinu samo. Up close and personal poslujem sa USN AP "LOLpen" granatama.
Za razliku od CA prije u liniji Des ako dođe s boka BB-u stigne u pravilu 4-5 salvi opalit prije nego se ovaj snađe - ravno u citadelu. Jedna citadela je 5000 soma štete, pa računaj. Tako da je rush na BB opcija koju nisi imao ranije sa USN CA.