Tema: Iskon
View Single Post
Staro 19.05.2016., 09:49   #3500
PlayerName
Premium
Moj komp

PlayerName's Avatar

Datum registracije: May 2012
Postao sam Iskonovac 05.05.2016. pa da ih malo izanaliziram.

Razlog prelaska s Optime je taj što su skupili debelo previše žutih kartona i jedan crveni (sedam dana bez interneta i telefona) bez nikakve naknade, umanjenja računa...ništa. Reko hvala lijepo...bok.

Nije niti Iskon cvijeće, imali smo dječjih bolesti, ali sada sve radi OK.

Na prelasku su mi obećali 50/10 Iskon.TRIO Fun 50 za iste novce (249,00) kao kod Optime 10/1 plus televizija plus telefon. Reko super, ugovor na dvije godine ću nekako izgurat, nije mi drag ali ajde.

Naravno 50/10 nekako nije funkcionmirao na mojoj liniji (nekako sam znao da je teško izvedivo) ponudili su mi 30/5 uz jasno smanjenje cijene na taj paket, pristao sam jer mi se ne da seljakat dalje, a nekako mi je 30/5 na VDSL-u sasvim OK i u biti za sada dosta. Bilo bi bolje da je 50/10 al ajde, dobar "drug" tvrdi da prema podacima iz rutera mogu imati 50/10 + TV. Iz Iskona "tehničari" kažu da to trenutno nije moguće i za sada je to to.

Drugi minus im je Eurosport paket, koji su imali kada sam sklapao ugovor i nekako zgodno izgubili dva dana prije priključenja. Ista stvar mi se dogodila i s Optimom (sva sreća bez ugovornr obveze). Za te boli su mi ponudili da odključaju besplatno sve na šest mjeseci, reko ajde može. Kao vratiti će oni Eurosport sigurno. Hmm...
Iskreno znam da teško, kod Optime nikad nikada ništa nism dobio pa su me slomili na to.

Nerješeni minus im je to da mi svakih sedam dana ruter ograniči računalo na 10/5, mobitel preko Wi-Fi-ja uredno ide na 30/5, i to za sada riješavam tvorničkim resetiranjem rutera. Ako netko zna rješenje neka se javi. Kažu iz Službe za korisnike da će to rješiti.

Ostalo je super, puno bolja slika nego na Optimi, bolji STB uređaj, sve brže i finije radi.
Služba za korisnike odradi sve odmah, postavljaju manje glupih pitanja, i nazovu za povratnu informaciju. To kod nikoga nisam doživio.