View Single Post
Staro 17.05.2016., 21:25   #5317
TheMomcina
Registered User

Datum registracije: May 2016
Citiraj:
Autor Dr_faca Pregled postova
Ne, iz kojeg razloga bi to dvoje usporedivao?

Sent from my HTC Desire 500 dual sim using Tapatalk
Zato je prema mojem testiranju ,Eltek sa optikom, nije u mogućnosti dostaviti istu brzinu sa LAN interface-a na WiFi interface. Prema ugovoru i općim uvjetima spominje se zajamčena brzina ali se ne spominje koji interface. Znači da bi zajamčena brzina trebala biti dostavljena na WiFi i LAN interfacu što nije slučaj.
Tražio sam Vipnet tj Amis da mi u svojim prostorima demonstrira zajamčenu brzinu preko optike 100Mbit/s (-10%) znači oko 90Mbit/sec na WiFi interfaceu ali su odbili pod izlikom da ne garantiraju WiFi brzinu već samo LAN. S obzirom da to nije navedeno u ugovoru i općim uvjetima smatram da sa radi o prikrivanju bitnih karakteristika i nepoštenoj praksi jer većina kućanstava danas koristi WiFi interface. S obzirom na ovo mislim da je čvrst argument za RASKID ugovora.

Isto je sa TV uslugom gdje pojedini kanali zatamnjuju pojedine sadržaje za HRV područje, a to nije navedeno u Ugovoru. Ja plaćama za TV koji bi trebao imati cjelokupan sadržaj dostupan što u ovom slučaju nije a ograničenje nije anavedeno u Općim uvjetima. Isto čvrsti argument za raskid ugovora.

Da li vi imate isto opažanje kao ja?

Pozz
TheMomcina je offline   Reply With Quote