View Single Post
Staro 16.05.2016., 22:04   #19079
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010

Ovo je film o tipičnom zlostavljanju i mučenju žene, šta kroz film dolazi sve više i više do izražaja, a kraj je tipično metaforski, bar ga tako vidim, jer mučenje ne prestaje čim se osoba spasi od takvih ljudi, jer ostaje ona psihička bol, a to je po meni prikazano zadnjom scenom, gdje se ona bori sa time, katkad bude previše (kao ono čudovište), ali se ipak nekako snađe i smogne snage za nastaviti dalje.

Po meni odlično složeno.

-->
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
Da je kojim slucajem film zavrsio odmah poslije "oh come on" (ili jos bolje, prije ), slozio bih se da je odlican. Ovako, potpuno nepotrebne glupe scene na kraju. Gradi se napetost kroz cijeli film da bi zavrsio tipicnim holivudskim bullshitom.
Meni je sasvim dobra zadnja scena upravo zbog toga jer :

Ovo je film o tipičnom zlostavljanju i mučenju žene, šta kroz film dolazi sve više i više do izražaja, a kraj je tipično metaforski, bar ga tako vidim, jer mučenje ne prestaje čim se osoba spasi od takvih ljudi, jer ostaje ona psihička bol, a to je po meni prikazano zadnjom scenom, gdje se ona bori sa time, katkad bude previše (kao ono čudovište), ali se ipak nekako snađe i smogne snage za nastaviti dalje.

Po meni odlično složeno.