Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne trebaš, ali priznaj da ti nije trebalo da pričaš kolegi da će ga netko "napasti"
Zašto bi nekome Dedpul morao biti dobar? Ili Star Wars? Ili odroni braće Koen? Eto, znam čoeka koji kaže kako su mu Kum 1 i Kum 2 takva sranja da ne kuži oko čega se fama diže. Frend iz razreda je ko klinac rekao da su Goonies smeće od filma (kacmo imali 10 godina  ). Kolega s posla ima Sylverster Stallone BluRay box limited edition kojeg je platio parsto eura jer mu je Testalone najjači glumac ikada... mogu do prekosutra.
Zašto bi ih itko "napadao" kome se to ne sviđa?
Imam podužu listu filmova koji mi se ne sviđaju pa ih ne opisujem kao dh41400 koji doslovno kaže da u dedpulu mogu uživati samo tinejdžeri i ljudi sa poremećajima. Jel to u redu? Nije. Nisi reagirao. Ali bitno da si doskočio na to kako će ga napasti.
Da, treba ga napasti. Reci da ti je film glup, a ne da osoba mora bit glupa koja će ga gledati.
Ti si rekao da ti je Glup i Gluplji najjača komedija. Meni osobno je to idiocki film sa jednom jedinom dobrom forom i to onom na kraju filma. I sad da ja rečem isto što i dh za dedpul, jelda da bi te malo zapeklo i da bi reagirao?
Stoga poziv svima - smanjite doživljaje prilikom opisivanja filmova te publike kojoj je namjenjen.
|
moj komentar na glup i gluplji je bio sarkastican,
nema najbolje komedije kao ni najboljeg trilera ni akcijskog filma, niti bilo kojeg zanra. Mos imat osobnu preferencu nekog filma. Toliko sam ih pogledao da je nemoguce rec - e taj je najbolji -
imas bolje ili losije, ali meni osobno komedija je komedija ko dirty grandpa od zadnjih sto sam pogledao, a ima more dobrih komedija.
a deadpool to jednostavno nije, to je los miks komedije, akcije, drame, patetike, sarkazma, sve smiksano u buckuris koji nije ukusan.
ono natrpano svega da se zbljujes.
no kako kazu, ukusi su ko supak, svatko ga ima i svaki smrdi na svoj nacin.