Citiraj:
Autor burmuz
Ima stara. Evo već 5 godina nikakvi kvarovi, redoviti servis i to je to. Na tom se motoru baš i nema što pokvariti, stara škola, provjeren motor.
Voli visoke okretaje i nakon 3k ide dosta dobro. Potrošnja je po gradu oko 8-9 litara na otvorenoj cesti 6.5 -7.
Ako ne smeta malo veća potrošnja svakako preporuka. Vozio sam 1.2 TCE od 130 konja i mogu reći da je 1.6 meni osobno puno zabavniji za voziti.
|
Citiraj:
Autor Roberto
Vozio ga bratić tri godine. Nije se nešto žalio, niti imao bitnih kvarova. Nije ni veliki potrošač bio (ne vozi puno gradske). Buraz pak kupio nedavno tricu dizelaša, isto prezadovoljan, troši ko upaljač, a dobro ide.
Ono što je mene zasmetalo je loša unutrašnjost i materijali. Obloge/izolacija na vratima je skoro pa nepostojeća, razne žice su provedene ispod stražnjeg sjedala bez ikakve ddoatne izolacije, općenito loš materijal u unutrašnjosti. Bratiću se stražnja lijeva kvaka s unutarnje strane brzo potrgala.
Ne znam koliko to sve ima veze s razinom opreme, ali i bez obzira na to čini mi se dobar i isplativ auto bez dječjih bolesti što se motorizacije tiče.
|
Hvala vam puno na dojmovima.
Što se tiče dječjih bolesti za taj motor a i općenito za taj auto, da stvarno je teško naći nešto na internetu. Baš sam se začudio dok sam istraživao malo.
Potrošnja mi ne bi bila velik problem jer vozim oko 10 000km godišnje. Htio bi samo da što dulje potraje i da je pouzdan. I relativno udoban.
A cijene na njuškalu, je li to pretjerano ? od 52 -65k kn za 2010.godište nadalje