Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.05.2016., 19:21   #21609
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Zbog cega moraju bit novi?
I zasto bi auto star pola godine sa 5000 km bio burek?
nije, ali on tu govori o 4-5 godina starim autima

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ajd još jednom...radim za stranu firmu. Da bih mogao naplaćivati svoje usluge u RH, moram raditi u svojem d.o.o. Strana firma mi plaća trošak rentacara i goriva i putnih troškova i svega kad im napravim račun.

Rentacar je bio njihova ideja i njihov uvjet. Sad skupljam sve opcije, da im se može prezentirati i opet je na njima da odluče što će napraviti. Što se mene tiče, rentacar mi je zakon. Ni brige, ni pameti. Toči i vozi.

Vjerujem da im je jedini problem to što ne znaju na koji način ovdje auto kupiti, na koga registrirati i tko će i kako plaćati sve troškove održavanja, skladištenja guma i sl. U taj dio se ne petljam i to trenutno istražuje domaće predstavništvo.

Bajdvej...jel ima kakvih glasina o novom Megane karavanu i Talisman karavanu. O prvom se ništa ne priča, a drugi je bio na auto showu, ali ga domaća stranica još uvijek nema na popisu.
koliko placaju rentacar i gorivo i slicno, ti si vec mogao voziti otplacen auto.

jednostavno im ispostavi racun za svoje troskove auta, ti auto kupis na rate, platis osiguranje, prosjek goriva i ciao.
i ispast ce njih jeftinije a tebi ostaje auto u tvom vlasnistvu gdje jos uvijek imas neku vrijednost kasnije.
Gabre je offline   Reply With Quote