Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.05.2016., 18:23   #21525
karlo10
šekler
Moj komp

karlo10's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
U šestici na dizelskoj motorizaciji serijski išlo 280, 288 i 312mm diskovi. Zašto bi morao tebi objašnjavati? Tražiš odgovore za koju tebi paše

Pa zašto si uopće komentirao za veće diskove? Sam si uvlačio u raspravu i sad se izvlačiš iz nezainteresiranosti. To je dokaz da ne znaš apsolutno ništa. Dovoljno sam zaključio da si tek položio vozački i da nisi stekao takvo neugodno iskustvo.

Vidim da te zeza slovo "ć".

Koliko sjećam, u tržnjaku si prodavao matičnu ploču i napomenuo si da dolaziš isključivo tramvajem pred INFO. Valjda si svjestan toga što si gledao promet preko prozora.

Voziš onu mlince za kavu od Forda Eccoboost 1.0?

Ja za razliku od idiota koju "voliš" svrstavati u istu skupinu,ne pretjerujem u centru, puštam starije i invalidne osobe na zebru. Moj dosje je čist ko suza jer nisam nijednom napravio grešku u prometu. Toliko od mene

@bertone
Nema smisla raspravljati njemu niti matematički objašnjavati. Još jedno dijete koju nije steklo iskustva i čin odrastanja.
Položio sam 2009.

Još je ne vozim, jer slijedeći petak dolazi.

Moje kriterije zadovoljava, lijepo izgleda, još ljepše se vozi, nije dizel i nije "folcvagen".

A komentirao sam s ciljem da uštediš, odn. ne baciš novac. Npr. ne kupuje se gtx 970 da igraš Diablo II.

Ali eto ako te novci "svrbe", go for it i have fun.