Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.05.2016., 09:53   #21493
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor karlo10 Pregled postova
Zbiljam i nije jasna poanta stavljanja većih diskova na stock auto. Nisu inženjeri koji su projektirali auto/diskove, idioti, da ne znaju kočnice projektirati...

Inžinjeri projektiraju svakako i znaju griješiti, ali rijetko rade stock auto sa overkill kočnicama. Projektiraju po mantri što-manje-novaca/najmanje-moguće-a-da-prolazi-testove.

@D1viry: Stigne se stati sa stock, i sa puno gorim autom (čitaj starijim), koji čak samo naprijed ima diskove, ako se voziš normalno i ne zujiš okolo.
Ja sam sudjelovao u kvrcavici dok sam stojao u svojoj traci na semaforu, tako da mi o normalnoj vožnji i zujanju nemoj ...
Uvijek ima iznenadnih situacija, a često ne moraš ni biti u autu da bi ti auto sudjelovao u nezgodi. Možeš ti paziti koliko god hoćeš i busati se u 100% front brake bias, ali ceste su pune kretena i svašta se može dogoditi.

Sad će ispasti i problem ako ja imam bolje gume od nekog njonje. Odmah sam ricer jer se ne želim voziti na savi intensi hp.
HP je valjda huge-poop. Užasne gume. Kao da sam vozio vodeni krevet, ali uz lupanje na svaki kamenčić/pukotinu. Preporodio sam se sa Conti PG5.

Znam da sam se upecao, al idu mi na kuratz ovakvi postovi.