Ono bitno: veći diskovi na svim kotačima, tvornički spušten ovjes, alu. 16" umjesto 17" kotača (s 17" je previše upadao u oko), hidraulični umjesto električnog serva, manualni mjenjač s pet umjesto šest brzina
Manje bitno (ili nebitno): sportski sicevi, automatska klima, tvor. audio s osam zvučnika, one el. pizdarije tipa senzora kiše/brisača, samozatamnjujučih retrovizora, vanjski grijani i el. preklapajući, tempomat,... i ma ima još hrpa sitnica koje su se tada bile na popisu doplata, a danas su normalna stvar...
... iako mi taj auto nije bio prvi izbor no ljudi iz Škode nisu imali sluha za moje želje pa sam odabrao Seat. Prvi izbor je bila Fabija RS, ali karavan no nisu mi je htjeli napraviti
Da, stari PD s osam ventila, ali ima samo 128 KS

i 310 Nm
U mehaniku se razumijem malo, u struju nikako... moj doseg rada na autu je da svakih 8-9 k km odvezem auto da naprave servis, dva puta godišnje odvezem auto da promijene kotače (ljeto/zima), tu i tamo dolijem tekućinu za pranje stakla i napunim rezervar kad se upali lampica... e da, i operem ga tu i tamo