Citiraj:
Autor Vuco
Ima za ksenone čovjek u Kustošiji, mislim da je vrh što se istih tiče u Zagrebu i okolici. Samo ne znam točno adresu...
EDIT:
Branimir 098 609 787 kaže prijatelj koji je kod njega na BMW-u sređivao ksenone i dobro mu je napravio posao.
Ulica se zove Horvatnica.
https://sites.google.com/site/upalixenon/ - Stranica je iz 91', ali pokazuje radove.
|
Hvala... sutra se zaletim kod njih jer sam jutros usput svratio do dva auto električara i ...
... prvi je rekao da nisu nikad to radili na tom modelu auta, da ne znaju što bi moglo biti i da ne bi petljali po tome, ali su mi preporučili drugoga...
... koji je na prvu pokazao volju rekavši da nema mogućnosti dijagnosticirati gdje je kvar no da može zamijeniti mjesta ili žaruljama ili balansima i na taj način probati detektirati kvar no kad je vidio auto i da nema mjesta pod haubom ni za čačkalicu te da mora ići dolje prednji branik i kompletan far van naglo je izgubio volju i preporučio mi je ovlašteni servis
EDIT: Nazvao sam lika i dogovorio za iduću srijedu pa bumo vidjeli
Citiraj:
Autor lowrider
Uf, ak treba branik i far skidati to je banana. Al mislim da je do žarulje. Ak ideš u servis, to bude skupo, barem 1000-2000kn. Ak imaš frenda mehaničara da ti to raskopa, pa si sam kupiš žarulju, prođeš dosta jeftinije. Imaš na Njuškalu croxenon lik, ima svašta, originalne Philips, zamjenske Kineze itd.
I ovisno koja je žarulja, d1s, d2s itd.
Mi smo mijenjali na A4 d4s 2000kn komad
|
Trebao bih još provjeriti ovlašteni no po informacijama koje sam dobio od poznanika, ako je žarulja onda je oko 2000 kn, ako je balans onda oko 2500 kn... na što još ide 2,5 radna sata po katalogu vremena potrebnog za izmjenu/popravak... cifre mi jesu malo tu-mač no opet, to je ovlašteni servis
Citiraj:
Autor karlo10
Nisam znao da ta dolazi sa tvorničkima, kad &L ukucaš ne pokazuje ni jednu s xenonom. Isprika.
|
Ma nemaš potrebe za isprikom, pa nabacio sam smajl jer osim moje koliko znam u ZG postoji još par komada tako da se izgube u masi
Citiraj:
Autor mislav_os
Da, stvarno je raritet. Prvi put vidim takvu Ibizu sa OEM xenonima
G3 via Tapatalk
|
Nije znao ni lik u STP prije par godina kad me nije pustio na tehničkom jer je mislio da su aftermarket
Citiraj:
Autor adaksinjo
sve se moze kad se kod konfiguriranja novog vozila u salonu prilikom biranja dodatne opreme dobro nadoplati 
|
Istina, kad sam kupovao auto imali su u ponudi čak i tvornički čip tuning na koji su davali tvorničku garanciju ili tvornički predviđene dodatne spojlere i ostale điđe no to nisam htio jer mi je cilj bio izvana dobiti običan auto kakvih ima na stotine, a iznutra i ispod lima... e pa to se ne vidi, ali se osjeti