01.05.2016., 20:47
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Autor John Creasy
sry frende, ali moram, izrazito sam alergičan na to..
sumljam u 2016. godini? pobogu, zar je teško napisati sumNJam, jer jedino ta riječ ima smisao i značenje..
ajd još nekako u tekstu (vidio sam i kod drugih s foruma da tako pišu), ali kad mi netko kaže "da sumLJa da mu baba po noći krade slatkiše iz kištre" u razgovoru, naježim se i proserem u istom trenu..
da budem i od neke pomoći, nisam skroz čitao temu, ima stvarno puno informacija..
-jesi probao kompletno sve dijelove izvadit van, i recimo sastavit komp na stolu i tako ga probat?
-kažeš da ti se komp ne boota 4 i pol sata ponekad.. ajde probaj uštekat komp u drugu utičnicu.. probaj ga čak i u drugu sobu odnijet, jer imao sam sličan slučaj kod strica, kod njega komp ne radi a kod mene radi normalno, sve dok nisam skužio da mu nešt ne valja sa strujom u kući
|
Ajde da i to jednom naučim :P
Uglavnom, nisam probao izvaditi no probao sam drugu utičnicu (kada se neće bootat i općenito koristiti za svakodnevni rad). E sada, ako u cijeloj kući ne valja, jedino mogu UPS probati, no budem vidio što će biti na servisu, nosim ga ovaj tjedan (po treći put, no ovaj put ću probati nagovoriti da jednostavno bude upaljen komp do 3 tjedna, bez ikakvog prčkanja)
|
|
|