View Single Post
Staro 01.05.2016., 00:15   #22
shibi81
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Ja imam isti problem ko ti jednom tjedno mi se dogodi, zajednicko nam je skylake procesor sa hd530 grafikom (sam sto je moj pentium) ram koji nije na listi i asus maticna (moja drugi model). Ne vjerujem da ti je to zbog napajanja ja sam vec probo sa drugim napajanjem i opet mi se to dogada. Ak ipak je onda su i tvoj xfx i moj fortron aurum i od kolege sto sam uzo corsair cx svi nekompaktibilni.
Provrtio sam memtest pa intelburn onda prime95 svaki po 24 sata i sve bez ijedne greske proslo. Kupio nove kablove za hard i ssd opet isti bog, probo sam ssd bez harda pa onda hard bez ssd ne pomaze, pa onda u druge utore isto ne pomaze.Windowse bar 10 puta instaliro bolje da nisam sam vrijeme izgubio. Mislim da je problem u maticnoj il ram memoriji posto nije na listi, zapravo neznam vise sta da mislim najrade bi komp zapalio, cak sam napajanje hard i ssd spojio na haswell platformu i tam sve sljaka tak da nije do toga. Sve komponente mi prolaze testove
Moze bit da je sto si u prvom postu rekao problem u kombinaciji bios sa gpu driverom.
shibi81 je offline   Reply With Quote