Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.04.2016., 15:05   #21297
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Pa da, dizel je za one koji ne zele davat puno love za gorivo stoga im ne treba zvuk kakav pruza benzinac.
Jebate, pa ispada da svaki benzinac zvuči ko masserati gran turismo. Meni masa benzinaca male kubikaže zvuči jednako bezveze ko i zvuk dizla. Da, tiši su, i to je to. Sumnjam da itko ima orgazmičko iskustvo slušajući clio od 75 konjića.

Citiraj:
Autor ozren Pregled postova
Fejk je fejk i gotovo. No, sve je to odraz društva - lažan moral, lažne trepavice, lažne obrve, lažne sise, lažan zvuk...

Smiješno je samo kak ima onih koji će se rugat nekom kaj ima AMG znak i C63 oznaku na 220d, ali će u isto vrijeme kod Audija hvaliti fejkani zvuk - i to nije lagano varanje već ono katastrofalno (dizel vs V8 benzinac zvuk).

Meni je Audijevo gore - BMW bar vara samo vlasnika, a Audi sve u selu.
O kakvom ti varanju briješ? Jel netko oštećen time što Audi ima fejkani zvuk? Nekom su nanesene duševne boli? Pa ispušni sustavi se dizajniraju da stvore određeni zvuk. Kako kod audija, tako i kod tvog datsuna. Samo je način na koji je to izvedeno različit. Optuživat nekog za fejkanje što se ispuha tiče je glupo kao i da ja tebe optužujem jer imaš biturbo ispod haube umjesto atmosferca pa si fejkanjem dobio snagu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F