Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.04.2016., 01:51   #21257
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
meni je to nakaradno totalno... možda bi mi fora bilo prije 15g. kada je bilo prvog nfs-a, ali sada je ono to totalno pretjerano.

zlatne felge? stvarno?!?

ovo je xxx/35 ili 30?

sorry jel vi svi tuning stručnjaci znate kaj znači šta ta brojka znači koja je omjer visine gume ili samo lupate postove čisto da postoje?
Ne zanima me kretenska rasprava oko tog kome se sviđa naćunirani cliJo sport a kome golf, ali syssa i ti imaš eskapade da se čovjek use.e.
Da, gore su gume ovih dimenzija, i to je podatak točno od tog (meni ružnog) merca s te xulosove fotke:
Die Reifengröße der Mercedes Felgen ist wie folgt vorgesehen:
  • 245/30 ZR20 auf der Vorderachse und
  • 265/30 ZR20 auf der Hinterachse

Vidi čuda, visina je 30% od 245prednje/265zadnje gume... Ne znam šta se tu čudiš ko pura dreku, koliko bi trebalo bit, kroz 60?
Kod nas na A6 quattru, s-line original, je 245/40 18", a na drugog audija u kući, na A4 idu 225/40 18" (samo njega stavljam uskoro na 16ice, nije to auto za toliku felgurinu). Ne znam šta je tu sad tebi čudno oko visine, pa visinu gume tj cijeli profil, visinu, širinu, promjer, određuje proizvođač, adekvatno veličini auta, ovjesu, itd.