Tema: Iskon
View Single Post
Staro 27.04.2016., 14:21   #3408
ivanpula84
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2015
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Nije ti jasno jer si uzeo paket i mislis da ces prema svima na svijetu imat 30mbita.
Uglavnom to ti je slicno ovome, kupis auto i na njemu pise da ide 300km/h ali odmah ce ti biti jasno kao sto ti to sad nije da se neces vozit 300km/h u svakom trenutku.
Na autocesti mozes razviti veliku brzinu ali na makadamu bas i ne .
U velikoj vecini slucajeva imas jedan prozor u browseru u kojem ti pise brzina(KB/s ,MB/s) kad nesto saljes ili primas(download) . Recimo kad skidas igre sa steama ili origina onda ti pise po kojoj brzini skidas i koliko je vremena potrebno da se taj proces zavrsi.
Ruter ti je dao statistiku iz koje je vidljivo da si dobio zakupljenu brzinu od Iskona.
Nisma mislio na takvo mjerenje brzine.Mislio sam na ono mjerenje brzine preko speedtesta tipa ookla ili t-com.To da neću kod svakog skidanja imati punih 30 mi je jasno.Pretpostavljam da kod Stema ako skidam ću imati neko prosjek od 2-3 mbps-prije sa desetkom sam imao 1,5 mbps.Ali takov mjerenje ne uzimam u obzir jer mi ne daje pravu brzinu linije.
Uglavnom,problem riješen tako što sam isključio modem,odspojio ga iponovo spoji.Sad sve šljaka.
<table style="font-family: 'Times New Roman'; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" border="0"><tbody><tr><td>
Last Result:
Download Speed: 27120 kbps (3390 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 5287 kbps (660.9 KB/sec transfer rate)
Latency: 17 ms
Jitter: 1 ms
27/04/2016, 14:16:57

</td></tr><tr><td>
</td></tr></tbody></table>
ivanpula84 je offline   Reply With Quote