Citiraj:
Autor viper
Nije ti jasno jer si uzeo paket i mislis da ces prema svima na svijetu imat 30mbita.
Uglavnom to ti je slicno ovome, kupis auto i na njemu pise da ide 300km/h ali odmah ce ti biti jasno kao sto ti to sad nije da se neces vozit 300km/h u svakom trenutku.
Na autocesti mozes razviti veliku brzinu ali na makadamu bas i ne .
U velikoj vecini slucajeva imas jedan prozor u browseru u kojem ti pise brzina(KB/s ,MB/s) kad nesto saljes ili primas(download) . Recimo kad skidas igre sa steama ili origina onda ti pise po kojoj brzini skidas i koliko je vremena potrebno da se taj proces zavrsi.
Ruter ti je dao statistiku iz koje je vidljivo da si dobio zakupljenu brzinu od Iskona.
|
Nisma mislio na takvo mjerenje brzine.Mislio sam na ono mjerenje brzine preko speedtesta tipa ookla ili t-com.To da neću kod svakog skidanja imati punih 30 mi je jasno.Pretpostavljam da kod Stema ako skidam ću imati neko prosjek od 2-3 mbps-prije sa desetkom sam imao 1,5 mbps.Ali takov mjerenje ne uzimam u obzir jer mi ne daje pravu brzinu linije.
Uglavnom,problem riješen tako što sam isključio modem,odspojio ga iponovo spoji.Sad sve šljaka.
<table style="font-family: 'Times New Roman'; letter-spacing: normal; orphans: auto; text-indent: 0px; text-transform: none; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;" border="0"><tbody><tr><td>
Last Result:
Download Speed:
27120 kbps (3390 KB/sec transfer rate)
Upload Speed:
5287 kbps (660.9 KB/sec transfer rate)
Latency:
17 ms
Jitter:
1 ms
27/04/2016, 14:16:57
</td></tr><tr><td>
</td></tr></tbody></table>