View Single Post
Staro 26.04.2016., 15:15   #1509
lovre93
Registered User

Datum registracije: Apr 2016
Sugerirajte mi nesto na ovu konfu

Bavim se arhitekturom i radim 3d modele i rendere tu i tamo za posao. Ništa hc, ali treba mi i7 proc minimum.
Igrice volim ko i svako drugi ali ne patim bas previse. Sad ako ima neko neki prijedlog na ovu gore konfu bilo bi super jer ja prvi put sastavljam pc i nemam blage veze o tome iskreno. Da li da umjesto 6700k uzmem 5820k zbog te 2 dodatne jezgre jer je cijena ja mislim tu negdje? Stavio sam 6700k jer je najnoviji ,a ja se pokusavam sto vise osigurati za budućnost. (Ne renderiram bas toliko puno). Ali uzeo sam zato r9 390 preko gtx 970 samo zbog 8gb vrama kojeg ima r9, a on je (ako se ne varam) dobar za slucaj da imam neki ogroman 3d model za vrtiti. O maticnima ne znam nista, planiram overklokati proc samo, integrirani wifi u maticnu bi bilo ekstra ali to vjerojatno dize cijenu astronomski, tako da ako ima neka maticna koja nudi ove neke osnovne mogucnosti i da mi nece crkmuti sama od sebe, recite. Ostale dijelove isto kažite ako mogu jeftinije negdje proci a dobiti.istu stvar. Slika je s pcpartpickera, znam da nece tolika cijena biti u hrvatskoj. Hvala pozdrav.
lovre93 je offline   Reply With Quote