View Single Post
Staro 22.04.2016., 21:56   #21
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
do sad nisam imao pozitivnih iskustava sa apgrejdanjem ičega. ajde da su mi doma na stolu, ali ovako preko remote-a...
probat ću dignut share na kompu od frenda koji je spojen na omnitik (doduše i on je bežično...) , i testirat prema sxt-u di je full signal, pa vidit onda. tamo speedtest ide 100mbita, pa ćemo vidit kako će ić u lanu. malo me strah stavljat novi fw, jer mi je ovo i backup pristup netu za turiste i nesmijem ga srušit.

šteta šta se ne može dignut fw koji bi koristio 160mhz kanal :P vjerujem da bi to rješilo moje probleme. ako sad ide 30mbita, sa još 8 kanala bi išlo 100+ mbita
Ako te tješi još nisam imao problema ma Mikrotiku sa instalacijom novog ROS-a i fw, sve preko wirelessa (doduše u mom stanu) kroz valjda sve verzije 6.xx.
Prekopaj malo forum za zadnju verziju i vidi ako su ljudi gubili wifi linkove na omnitiku i sxt-ovima.
Evo, čak sam i wifi package upravo prebacio i nikom ništa.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote