Tema: BonBon
View Single Post
Staro 21.04.2016., 10:18   #600
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Jedva čekam da mi u 8mj istekne ugovor s vipom..ta pretplata je svugdje pljačka a pogotovo u vipu...smeće...prelazim na bonbon jer super je to kaj nema uspostave poziva..Kolko sam skužio može se složit paket po želji...jel se može složit neki do 50kn a da ima bar 300 min prema svim mrežama, min 100 SMSa i bar 2GB net prometa? I koliko se čeka da se prebaci broj s VIPa? I jel se može stavit 300 kn na račun pa da ne moram neko vrijeme brinuti o obnovi bonova? To mi je jedina tlaka u prepaidu.....

EDIT: navodno se ugovori o pretplati mogu raskinuti bez penala mj dana prije isteka ugovorne obveze....jel to točno?
Ne treba ti ugovor kod bonbona, ne vidim smisla u istome. Evo ti za pakete pa se igraj i vidi koliko/sta/gdje/ko/kako:
http://www.bonbon.hr/ponuda/na-bonove/paketi

Poprilicno jednostavna stvar. Ako recimo ukljucis sve sto zelis, a internet potrosis dosta prije nego sve ostalo, mozes ponovno aktivirati samo internet, ostalo ti ne diraju/resetiraju.

Osobno sam sa privatnim brojem na bonbonu vec 3-4 godine. Ni ne gledam vise druge ponude. Jeftini, nema uspostave poziva, odlicna pokrivenost. Ne vidim razloga niti bilo kakva motiva da uopce provjeravam konkurenciju dok je takva situacija.