DOT kaže dost

si se vozo na njima.Nažalost kupio auto sa dotom 2003god. ljetne dobro da su stajale na autu i felgama

a gle čuda i uredno auto prošao na tehničkom

Tu bi skoro mogli i diskovi na tokarenje ili novi ili je sjena na slici
O tome ti ja i prićam 100/200kn u prometnu i sve prolazi nažalost u dojčlandu nema šamse

Dakako odma prva investicija uzeo zimske polovne ali dobre još barem 2 sezone makar neprelazim puno i mene je strah voziti na takvim gumama i sebi nikada nisam dozvolio takvo što ma koliko love neimao barem se opegla neka kartica i mirno vozi Novo je Novo makar i Sava

premda je nikada nisam imao na svom autu a promijenio sam ih 10-ak mislim na aute dakako(Toyo,Yokohama,Kleber,Vredestein) uglavnom neka srednja klasa i cijenom mi prihvatljiva.I prvi puta sam kupio sve 4 polovne jbg. nema se love, a i neprelazim puno km i sve lokalne dionice cca 50-100km.
I sad s obzirom da se nevozim gledam neke cjelogodišnje ali NOVE i skoro su sve bolje nego polovne 3-4god. a starije je neisplativo.A za 2 seta se nažalost nema. pa gledam npr.
http://vulkal.hr/kleber-19565-r15-quadraxer-91t
Držim se one da čizma glavu čuva pa tako i gume na autu.Ali nećemo više o gumama

bolje se prebaciti na punjenje proračuna plačajući kazne po ćemu smo poznati bilo da se vozimo u autu ili na biciklu Slavonija je u vrhu

s obzirom na vozni park i br. stanovnika.....