Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Autor sinisa1989
Kako ti se ponašaju na cesti? Vjerojatno su pale performanse na mokrom, ali ako guma ne pokazuje nikakve znakove slabosti (npr. "bruh"), možeš još voziti. E sad, koliko će točno još izdržati, sve ovisi.
Npr. moje su u sličnom stanju i po suhom su relativno ok, ali po mokrom treba pripaziti. Imao sam u planu sad kupiti nove, ali s obzirom na situaciju, mislim da ću to prolongirati za koji mjesec.
|
Citiraj:
Autor Drug Brko
Još ovo ljeto otfuraj, samo bez need for seed/fat and furios egzibicija i OK si.
|
Citiraj:
Autor Moto001
Može ta guma sigurno još 1 sezonu odgurati bez problema  s obzirom koliko km prelaziš nemoraš se brinuti.A onda s obzirom na km razmisli o cjelogodišnjoj gumi npr. Climalite od Mishelina koja bi bila više nego dostatna za to što trebaš.
|
Citiraj:
Autor bertone
... ma daj, pa gume su dušu dale za Tokyo Drift
Šalim se  ... ako auto nema puno KS i gume nisu u nekoj divljoj dimenziji i ako voziš unutar ograničenja, a poznavajući ceste na potezu BM-Bilje-OS (ako ti je to zona kretanja ili su ceste slične) i kako domaći ljudi tamo voze... dobre su.
|
Citiraj:
Autor mamutarka
Goranbm
Imaš u sredini gume šaru, u kojoj se svako toliko nalazi malo gumeno ispupčenje, ako to ispupčenje još ne dira cestu znači da još možeš vozit
|
Ma ja sam jedan od onih koji voze do ograničenja i dosta, hehe. Ne radim neke egzibicije, a ni driftat još nisam naučio, hehe.
Nisam ga još vozio po mokrom, tako da tu situaciju ne znam, ali ovako po suhom držanje je ok. Imam onu ludu dimenziju 195/55R15 i trenutno si ne mogu priuštiti baš 1600+ kuna za neke dobre gume, a ne bi sad uzimao neki drk. Tako da budem onda još ovu sezonu vozio pa nagodinu uzmem nesto drugo
@mamutarka budem pogledao bas za ta ispupčenja.
Hvala na savjetima.